Loading...

Wat wij doen

Home / Wat wij doen

REBELSE AANPAK

In onze aanpak zijn we direct. We stellen vragen…en nóg meer vragen. Winden er geen doekjes om en spelen op de man. We gaan op jouw stoel zitten, op die van je medewerkers en je klanten. We luisteren, we onderzoeken en we moedigen aan. We praten met jou, met je mensen en met je klanten. Net zo lang tot we jou kennen, je organisatie snappen en de uitdagingen waar jullie voor staan echt begrijpen. Dan dagen we uit…we gaan rebelleren! Met blijvende impact!

Of we nu een heel programma voor je samenstellen of een eenmalige activiteit uitvoeren, in elke interventie passen we de volgende stappen toe.

We onderzoeken, verkennen je organisatie, je markt en stellen onze targets scherp. We willen je snappen, de taal van de organisatie spreken en de energie voelen. Hiervoor gebruiken we verschillende tools; scans, interviews, games. Het doel is een indruk te krijgen van de organisatie, de mensen en de cultuur. Om de volgende stap zo effectief mogelijk te laten zijn.

We komen in actie. Jij komt in actie. Jullie komen in actie. Werken en leren gaan hand in hand. Middels een of meerdere actieve, rebelse interventies met een “rebellengroep” van je eigen organisatie werken we toe naar een gezamenlijk resultaat. Samen stimuleren, inspireren en creëren.

We realiseren blijvende impact. Door de uitkomsten van de interventies in de organisatie te borgen en hier de juiste opvolging aan te geven. Inzichten delen, energie vasthouden en focus aanbrengen.

Thema's van Soulful Rebels

Onze merkintegriteitsvraagstukken spelen zich met name af op het raakvlak van HR, organisatiecultuur & leiderschap en branding, merkpositionering & commercie. Thema’s waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn…

Onze interventies

Op basis van de vraag en behoefte bepalen we samen met de klant welke interventie of combinatie van interventies er nodig is en de meeste impact op zal leveren. Wat is er als eerste nodig om aan merkintegriteit te bouwen?

WAAR JE ONS OOK VOOR MAG BELLEN

Rebel Couch

We ploffen neer op de bank zodat we samen kunnen sparren over jouw merkintegriteitsvraagstukken. Wedden dat we je een zetje de goede richting op duwen?

Rebels at Rescue

Zit je met je handen in het haar? Direct hulp nodig om een project vlot te trekken of een positie tijdelijk in te vullen? Bel ons en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Rebel out the Box

Heb je een crazy idea, tof event of idioot plan voor ogen? Wij denken graag met je mee!