Loading...

Trust Scan

Home / Trust Scan

Trust Scan

Weet je echt hoe klanten en medewerkers over je organisatie en merk denken? Zo niet, vraag het ze! Want hun perceptie is hun realiteit. En waarschijnlijk anders dan jouw realiteit.

Soulful Rebels heeft een eigen Trust Scan ontwikkeld waarmee je op een laagdrempelige manier inzicht krijgt in de mate van vertrouwen dat medewerkers (Employee Trust Scan voor medewerkersvertrouwen) en klanten (Customer Trust Scan voor klantvertrouwen) hebben in je organisatie. Waar liggen je kwaliteiten? En waar je uitdagingen? En wat waarderen je klanten in het bijzonder aan je organisatie? Waarin zijn jullie anders en uniek? En waar liggen er commerciële kansen?

Zodra de resultaten van de scans binnen zijn bespreken we deze met je. We bespreken de kwaliteiten van de organisatie vanuit het perspectief van de medewerker en de klant maar kijken ook naar de uitdagingen. De waarheid is soms hard, niet altijd wat je verwachtte, maar het is wat het is. Valt het je tegen? Mooi! Des te meer impact we kunnen maken.

Met de uitkomsten van onze Trust Scans helpen we managers te prioriteren en focus aan te brengen en hun organisatie, mensen en merk verder te ontwikkelen. Hiervoor zetten we  andere interventies in zoals de Vastbijtsessies en de Dragons’ Den.