Loading...

Over jou

Home / Over jou

Over jou

Je bent een ondernemer, directeur of manager die weleens tegen zichzelf zegt: “ik mis de energie en gedrevenheid, bij mezelf en de mensen om me heen”. Maar ook: “alles hangt aan mij, zonder mij is dit bedrijf nergens”, “ik weet niet in hoeverre klanten en medewerkers nog vertrouwen hebben in mij en dit bedrijf” of “ik weet niet goed hoe ik mijn merk sterker in de markt kan zetten”. Je kunt nog niet de vinger op de zere plek leggen, maar voelt dat er iets moet gebeuren.

Er moet iets veranderen, de vraag is alleen wat en hoe? Je medewerkers willen dit ook. Ze willen weten hoe ze het verschil kunnen maken, hebben nieuwe energie nodig en missen richting. Ze willen weten waar ze voor gaan en hoe ze hier in hun dagelijkse werk aan bij kunnen draaien! Richting, enthousiasme en vertrouwen, dat is er nodig!

In welke sector je opereert is ons om het even. Wel worden we enthousiast van echte game changers, vol passie en met een flinke dosis positiviteit. Ondernemers die de kracht van hun product of dienst kennen en een flinke groeiambitie hebben. Die erin geloven dat hun medewerkers de sleutel zijn voor het duurzame succes van hun organisatie en merk. Omdat onze vraagstukken zich vaak afspelen op het raakvlak van HR/organisatiecultuur en branding/positionering/commercie zitten we vaak om tafel met algemeen directeuren, marketing & sales managers en HR-functionarissen.

Als jij kritisch in de spiegel durft te kijken en openstaat voor nieuwe perspectieven, drinken we graag een rebelse kop koffie met je. Of iets sterkers 😉

Waar je wakker van ligt

Mensen die ons benaderen doen dit uit ambitie, nieuwsgierigheid of pure noodzaak. We krijgen vragen van oprichters, directeuren en managers over merkessentie, merkpositionering, organisatiecultuur, GPTW, HR-strategie, employer branding, salesstrategie, marketingstrategie en leiderschap. Maar ook van medewerkers die moedig genoeg zijn en zich geroepen of genoodzaakt voelen om op te staan omdat ze willen rebelleren; op een constructieve manier van hun bedrijf weer het beste willen maken!

“Alles hangt aan mij”
“Ik heb geen flauw benul hoe het gesteld is met het vertrouwen dat mijn medewerkers en klanten hebben in mij en de organisatie”
“Ik kan niet goed duiden waar ons merk voor staat”
“Ik heb het gevoel dat we te hard groeien”
“We zijn zo hard bezig te professionaliseren dat we geen oog meer hebben voor de wereld om ons heen”
“We zijn succesvol, maar hoelang nog?”
“We hebben moeite om de juiste mensen te werven en vast te houden”

“Ik heb geen vertrouwen meer in mijn organisatie, onze klanten trouwens ook niet”
“Nu we groeien heb ik het gevoel bij een ander bedrijf te werken. Het gaat alleen nog maar om de resultaten en er wordt nauwelijks naar ons omgekeken!”
“Ik zie veel ongewenst gedrag vanuit het management, terwijl zij toch juist het goede voorbeeld zouden moeten geven?”
“Mijn organisatie doet zich naar buiten toe mooier voor dan ze in werkelijkheid is”

“Ik voel me geen klant (meer)“
“Ik mis het enthousiasme en de spirit van de medewerkers“
“Ik merk dat het serviceniveau en de klantgerichtheid afnemen“
“Ik weet niet (meer) wie waarvoor verantwoordelijk is“
“Ik heb geen flauw benul waar de organisatie voor staat en naartoe gaat“

Waarom Soulful Rebels

Wij zijn positief

Wij ontwikkelen organisaties en mensen vanuit kwaliteiten en krachten. Onze interventies, workshops en trainingen gaan altijd uit van een positieve benadering en staan garant voor energie, enthousiasme en fun! Let’s rebel!

Wij zijn praktisch

Wij staan met beide benen op de grond. Geen ingewikkelde rapporten die in de la verdwijnen, maar acties en ideeën die onmiddellijk toepasbaar zijn in jouw specifieke organisatie.

Wij houden van uitdaging

Wij doen het niet alleen voor jou! Wat we doen moet voor iedereen wat opleveren. Onze opdrachtgevers boeken resultaten, onze deelnemers laden zich op en krijgen nieuwe inzichten. En hier krijgen wij een kick van! Watch out! Rebels in tha house!

Wij houden je een spiegel voor

Wij helpen je anders te kijken. Blinde vlekken zijn gaaf! Het betekent namelijk nog meer mogelijkheden om meer uit je bedrijf, je mensen en jezelf te halen.

Wij werken met het 21 gram model

De essentie van je merk doorvertalen naar je bedrijfsresultaten en groeien van binnenuit. Door mensen, voor mensen. En dat met maar 21 gram? 21 gram. That’s all!

Wij doen het samen met jou

Wij investeren hierin. We willen afgerekend worden op de impact die we hebben. Wij ondernemen, jij toch ook? Samen rebelleren is samen risico’s nemen, maar ook samen de vruchten plukken!