Loading...

Actiesessie Vastbijten

Home / Actiesessie Vastbijten

Actiesessie Vastbijten

Op basis van de resultaten van de Trust Scans organiseren we een aantal vastbijtsessies. Hier kan elke medewerker van de organisatie aan deelnemen.

In deze sessies koppelen we kwaliteiten en uitdagingen van de organisatie aan elkaar. Wat kenmerkt de kwaliteiten en wat kenmerkt de uitdagingen? Waarom mist er vertrouwen? Welke ervaringen, verhalen, gedachtes zitten hierachter? En waarom is er op andere vlakken heel veel vertrouwen? Wat moet er zeker behouden blijven?

De toon van de sessies is rebels. We bouwen klagen om in creëren, angsten in mogelijkheden, energie lekken in energie opwekken en wijzen naar een ander naar kijken wat je zelf kunt doen.

De diverse vastbijtteams werken onder onze begeleiding een concreet plan of attack uit. Hierin worden concrete acties gedefinieerd, een tijdslijn bepaald en aangegeven wat er nodig is. Wij helpen waar nodig, maar het eigenaarschap ligt uiteraard bij jullie als organisatie. De aanvalsplannen worden vervolgens gepitched tijdens een toffe Dragons’ Den!