Loading...

Actiesessie Dragons’ Den

Home / Actiesessie Dragons’ Den

Actiesessie Dragons' Den

Tijdens een gave Dragons’ Den presenteren de vastbijtteams hun aanvalsplan om een concreet verbeterinitiatief op te pakken. Deze plannen pitchen ze op een energieke en op eigen wijze aan de rest van hun collega’s en de Dragons. De Dragons bestaan niet alleen uit een aantal directeuren of managers, maar hierin zit ook vaak een klant en de laatst binnengekomen medewerker.

Voorafgaand aan de Dragons’ Den ondersteunt Soulful Rebels de teams in het uitwerken van hun plannen en helpen hen met het maken van een pitch.

Een voor een worden de pitches aangekondigd en gegeven. Het is aan de Dragons’ om te bepalen welke verbeterinitiatieven echt door de organisatie opgepakt gaan worden en zij geven hiermee hun commitment op de resources, investering etc die hiervoor nodig zijn.

Aan het einde van de Dragons’ Den ligt er een concrete agenda om aan medewerkersvertrouwen te bouwen en met elkaar te werken aan je organisatie en je merk. Voor de gehele organisatie en alle medewerkers is dit een leuke sessie!