Loading...

Workshop The Right Track

Home / Workshop The Right Track

Workshop The Right Track

Als helder is waar je voor staat als organisatie en wat je groeiambitie is kun je op een passende manier je merkpositionering in de markt vormgeven. Hiervoor heeft Soulful Rebels de workshop The Right Track ontwikkeld. Onderwerpen die in deze workshop aan bod komen zijn:

* Groeiambitie: leuk hoor zo’n groeiambitie, maar is het wel reeel? Wat betekent het concreet in cijfers? In welke markten en bij welke klanten ga je dit realiseren? En met welke diensten of producten? Waar liggen de grootste kansen en waar de risico’s?

* Trends en ontwikkelingen: wat gebeurt er in de markt(en) waarin je beweegt? Welke trends en ontwikkelingen komen er op jullie af? Waar spring je wel, of juist niet op in?

* Concurrentie: wie zijn je concurrenten? Wat is hun positionering? Wat kun je van hen leren?

* Kernklanten: wie zijn je kernklanten? Wat is hun buyer persona? Welke beloften kun je hen maken en welke bewijzen heb je hiervoor?

* Customer journey: hoe kun je in de verschillende fases van de klantreis een nog sterkere positie verkrijgen in het hoofd en hart van je kernklanten?

Soulful Rebels verwerkt alle output in een Right Track Package. Dit is een perfecte basis voor een Sales & Marketing plan en geeft alle handvaten om je merkdragers vorm te geven.