Loading...

Employer branding

Home / Employer branding

Employer branding

In de huidige arbeidsmarkt, zijn (snelgroeiende) bedrijven voortdurend op zoek naar nieuwe talenten die passen bij hun organisatiecultuur, waarde toevoegen aan de organisatie en de organisatie verder helpen groeien. Daarnaast willen organisaties ook een ​​interessante, uitdagende en goede werkgever zijn en blijven voor alle talenten die al bij ze werkzaam zijn.

Het hebben van een een sterk employer brand is dan ook wenselijk. Het gaat hier om het verkrijgen en behouden van een authentieke en onderscheidende voorkeurspositie bij huidige en potentiele medewerkers. Employer branding helpt bij recruitment, retentie en engagement van medewerkers en het realiseren van de HR-strategie.

Wij geloven erin dat je enkel een sterk en geloofwaardig werkgeversmerk kunt creëren wanneer je de huidige talenten van je organisatie hierin actief betrekt. Immers zij weten het beste wat het werken bij je bedrijf zo uniek maakt en wat de kwaliteiten en uitdagingen zijn van de organisatie als werkgever. Door ze actief te betrekken bij de ontwikkeling van een Employer Value Proposition (EVP) zullen zij ook gemotiveerd worden om zich als echte merkambassadeurs van je organisatie op te stellen.

Iedere organisatie heeft een werkgeversmerk maar de wijze waarop je dit als strategische instrument duurzaam en succesvol ontwikkelt, beheert en uitrolt is van fundamenteel belang en voor veel organisaties een uitdaging. Soulful Rebels heeft hiervoor een succesvolle aanpak ontwikkeld en helpt jouw organisatie hier dan ook graag bij.

Employer branding is geschikt voor elk type bedrijf. Soulful Rebels helpt organisaties middels de Employer Branding workshop om inzicht te krijgen in de merkessentie, de merkpositionering van het werkgeversmerk (ook wel Employer Value Proposition genoemd) en de employer branding strategie.