Loading...

Great Place To Work

Home / Great Place To Work

Great Place To Work

Veel organisaties waar Soulful Rebels voor werkt hebben als ambitie het zijn van een aantrekkelijk merk. Niet alleen voor klanten, maar juist ook voor de eigen medewerkers. Kortom, een Great Place To Work: een organisatie waarin je vertrouwen hebt in de mensen waarvoor je werkt, trots bent op wat je doet en plezier hebt met de mensen waarmee je samenwerkt (definitie van Great Place To Work®).

Soulful Rebels heeft een praktische Trust Scan ontwikkelt waarmee we heel snel in kaart kunnen brengen hoe het gesteld is met het medewerkersvertrouwen binnen de organisatie. Waar de kwaliteiten liggen en waar de uitdagingen. Op basis van deze resultaten werken we aan concrete verbeterpunten om te bouwen aan een cultuur van vertrouwen, trots en plezier. Ook kun je het zijn van een Great Place To Work goed inzetten bij Employer Branding.

Elke medewerker kan hier aan bijdragen door deel te nemen aan de interactieve Vastbijtsessies van waaruit wordt toegewerkt naar een gaaf event voor alle medewerkers, de Dragons’ Den. Naast de concrete verbeterinitiatieven vanuit de medewerkers geeft Soulful Rebels ook suggesties voor verbeteringen in HR-strategie, processen en beleid.