Loading...

Actiesessie Into The Great Wide Open

Home / Actiesessie Into The Great Wide Open

Actiesessie Into The Great Wide Open

Soulful Rebels houdt niet van middelmatigheid. We zoeken altijd naar een huisstijl die de unieke identiteit van de organisatie naar voren brengt, een huisstijl met lef. Daarom werken we met verschillende grafische ontwerpbureaus die dit snappen en kunnen.

Wij schrijven op basis van alle input een briefing voor deze bureaus en vragen hen om (vaak betaald) op basis hiervan hun eerste ideeën te delen. Hoe vinden zij dat het merk het beste gevisualiseerd kan worden? Hoe ziet dit er concreet uit?

Tijdens een interactieve sessie nodigen we de bureaus achter elkaar uit. Samen met de klant stellen we de ontwerpers kritische vragen, combineren we inzichten en laten we ons inspireren. Vaak hebben wij en de klant na de sessie een duidelijke voorkeur voor een bureau en een ontwerprichting. Hiermee gaan we verder om het creatief concept vorm te geven. Hierin begeleidt Soulful Rebels haar klanten, net als bij de doorvertaling van het creatief concept naar merkdragers. Hierbij kun je denken aan de website, visitekaartjes, klantevenement, etc.