Loading...

Hoen Vastgoedbeheer – Vastgoedbeheer met karakter

Home / Hoen Vastgoedbeheer – Vastgoedbeheer met karakter

Hoen Vastgoedbeheer - Vastgoedbeheer met karakter

REBEL-IN

In het najaar van 2017 werd Soulful Rebels benaderd door het management van Hoen Vastgoedbeheer. Met de ambitie om de organisatie verder te laten groeien was er behoefte aan een professionaliseringsslag. Naast het herzien van processen om de gewenste groei te kunnen faciliteren, waren we er samen snel over uit dat er ook extra aandacht besteed moest worden aan de positionering van het merk Hoen Vastgoedbeheer en de organisatiecultuur. Er moest aan de organisatie gebouwd worden, maar wel vanuit een helder kader. Soulful Rebels vertaalde deze vraag in een specifiek programma Hoen. Gewoon doen! en ging vol energie van start.

REBEL-LEER

Uit gesprekken met klanten haalden we veel nieuwe inzichten over de kwaliteiten en uitdagingen van Hoen Vastgoedbeheer. Ook alle medewerkers van Hoen Vastgoedbeheer konden anoniem de Trust Scan invullen en zo input geven voor de Seek the Soul workshops. Onder het genot van een pizza werkten we in twee sessies met een brede afvaardiging vanuit de organisatie aan een nieuwe merkessentie.

De uitkomsten van de Trust Scans en de klantgesprekken hebben we aan de hele organisatie teruggekoppeld. Per afdeling werd gekeken wat de meest opvallende resultaten waren en hier werden ook concrete verbeteracties aan gekoppeld.

De nieuwe missie, visie en de kernwaarden werden tijdens een teamsessie aan de hele organisatie gepresenteerd. Om de visie te kunnen realiseren heeft het management van Hoen Vastgoedbeheer samen met Soulful Rebels een strategische roadmap opgesteld. Voor verschillende thema’s (HR, Sales & Marketing, Processen, Systemen, Leiderschap) werden voor 2018 concrete projecten benoemd die opgepakt zouden gaan worden.

REBEL-UP

Met een aantal projecten zijn de medewerkers van Hoen Vastgoedbeheer zelf aan de slag gegaan. Waar Soulful Rebels haar kennis en kunde inzet is:

  • Het schrijven en implementeren van Sales & Marketing plannen. Hiervoor hebben we begin 2018 met de commercianten van Hoen Vastgoedbeheer Right Track workshops gefaciliteerd
  • Het beschrijven en vastleggen van processen
  • Leiderschaps- en teamontwikkeling
  • Doorleven van kernwaarden