Loading...

The Fixables – Building our story for 2022

Home / The Fixables – Building our story for 2022

The Fixables - Building our story for 2022

REBEL-IN

In de zomer van 2017 werden we door Ferry en René uitgenodigd bij hun The Fixables vestiging in Amsterdam om een kop koffie te drinken. The Fixables willen met hun goeddoordachte concept de wereld veroveren. In de 5 jaar die ze bestaan zijn ze uitgegroeid naar 4 vestigingen in Nederland. Nu is het tijd voor een pas op de plaats; samen opnieuw uitvinden wie The Fixables zijn en wat hen onderscheid van concurrenten, de ambitie bepalen en de weg er naartoe.

En dit op een praktische manier met concrete resultaten. Soulful Rebels werd razendenthousiast van deze vraag en ontwikkelde een snel en pragmatische workshopreeks voor The Fixables.

REBEL-LEER

Voorafgaand aan de workshops vroegen we alle medewerkers van The Fixables om anoniem via een online enquête hun input te geven. We vroegen het naar de waarden die zij belangrijk vinden en de kwaliteiten en uitdagingen van The Fixables.

Voor de eerste workshop Seek The Soul vonden er intakes plaats met de deelnemers van The Fixables en werden er ook klanten, leveranciers en partners uitgenodigd om deel te nemen. In de workshop ontdekten we op een energieke en pragmatische manier de kernwaarden en verzamelden we alle elementen om te komen tot een nieuwe missie en visie. Soulful Rebels schreeft het concept voor de nieuwe merkessentie.

Dit concept werd gevalideerd aan het begin van The Right Track workshop die kort daarna plaatsvond. In deze workshop werd de business positionering gepresenteerd en gingen we aan de slag met de trends & ontwikkelingen, concurrentie, kernklanten en het ongewone aanbod.

Na deze workshops stond de basis er om verder te bouwen aan The Fixables als merk en organisatie. Tijdens het 5-jarig jubileumfeest van The Fixables werd de merkessentie op een leuke manier aan alle genodigden gepresenteerd. Ook werden er voor een viertal thema’s (The Brand, The People, The Footprint, Operational Excellence) in subgroepen concrete actieplannen gemaakt om mee aan de slag te gaan.

REBEL-UP

The Fixables hebben Soulful Rebels gevraagd om hun bij sommige speerpunten te helpen met de implementatie. Zo werken we aan de persoonlijke ontwikkeling van alle Fixables en het team als geheel en zijn we betrokken bij het sterker positioneren van het merk The Fixables.