Loading...

Employer Branding

Home / Employer Branding

HOE BOUW JE EEN DUURZAAM EMPLOYER BRAND

In de huidige arbeidsmarkt, zijn (snelgroeiende) bedrijven voortdurend op zoek naar nieuwe talenten die passen bij hun organisatiecultuur, waarde toevoegen aan de organisatie en de organisatie verder helpen groeien. Daarnaast willen organisaties ook een ​​interessante, uitdagende en goede werkgever zijn en blijven voor alle talenten die al bij ze werkzaam zijn.

Een sterk employer brand helpt hier zeker bij. Iedere organisatie heeft een werkgeversmerk maar de wijze waarop je dit als strategische instrument duurzaam en succesvol ontwikkelt, beheert en uitrolt is voor de impact ervan van fundamenteel belang en voor veel organisaties een uitdaging.

Soulful Rebels heeft hiervoor een succesvolle aanpak ontwikkeld en helpt jouw organisatie hier dan ook graag bij. In de whitepaper Employer Branding delen we onze visie en geven we concrete tips en handvaten hiervoor.  De whitepaper hebben we geschreven met onze partner Mediatic. Ook organiseren we samen een tweetal inspiratiesessies over dit onderwerp waarvoor je je kunt aanmelden.