Loading...

Manifest Soulful Rebels

Home / Soulful Rebels Manifest / Manifest Soulful Rebels

LET’S REBEL…

Elk bedrijf is ooit gestart met één of meerdere ondernemers. Je kijkt naar de wereld en weet het zeker: jouw idee is beter, origineler, boeiender dan dat van een ander! Je bent overtuigd, vastbesloten om het tot een succes te maken. De rebel in je staat in vuur en vlam! Je richt je op dat ene idee. Niets anders doet er nog toe. Het is simpel, enerverend, maar ook retespannend. Het is alles of niets, het moet slagen. Met deze drive en energie trek je andere mensen aan; geïnspireerd door jouw idee, besmet met jouw passie. Ze willen dezelfde energie voelen, iets speciaals creëren, deel uitmaken van het succes. Met je eigen rebellengroep ga je de wereld veroveren!

PRISONER

Het briljante idee slaat aan. Klanten omarmen je product, je mensen en jou. Je groeit. Binnen afzienbare tijd run je een groot bedrijf om deze snelle groei in goede banen te leiden. Je neemt slimme mensen aan die je bedrijf professionaliseren, je product verder ontwikkelen en het bij nog meer klanten brengt. Je bent een gestroomlijnd en efficiënt bedrijf geworden met slimme systemen; om je medewerkers te ondersteunen en voorop te blijven lopen. Het laatste wat je wilt is dat verliezen wat je hebt opgebouwd. Maar laat dit nu juist gebeuren. Een kleine start-up met een stelletje jonge honden heeft zojuist iets op de markt gebracht waardoor ze jou de kaas van het brood gaan eten. Dus nu moet je snel handelen. Maar je bent te groot geworden, een dinosaurus die niet meer snel genoeg kan schakelen. Gevangen in je eigen systeem. Meer dan ooit heb je de rebelse ziel, passie en lef nodig die je had toen je begon. Maar hoe je nu ingericht bent maakt dat moeilijk of onmogelijk. Je bent wel de grootste, maar ben je ook nog de beste? En leukste? Je eigen werkplezier en dat van je medewerkers zijn onder het nulpunt. Je klanten voelen dit ook. En raad eens wie je marktaandeel wegsnoept? Yep, het is die briljante oude medeweker die een wild idee had maar het nooit mocht realiseren.

SOULFUL REBELS

Het is tijd voor balans. Terugbrengen van de ziel en rebelsheid in je bedrijf, professionaliseren en groeien zonder hieraan nog concessies aan te doen. Moeilijk? Niet perse. De oplossing ligt grotendeels al in je organisatie. Er moet een frisse wind door je bedrijf. Terug naar de basis; waarden benoemen, successen vieren en nieuw vertrouwen creëren; bij jezelf, je medewerkers en klanten. Je mensen een nieuwe energieboost geven en dingen anders doen. Hoe? Niet door langdurige trajecten, maar met korte interventies die concrete impact op de resultaten hebben. Elke dag opnieuw komen wij uit bed om te rebel-leren! Met bezieling en volle overgave. Zo helpen we mensen en bedrijven hun rebelsheid te (her)ontdekken. We leggen samen de ziel bloot en bouwen voort op al dat mooie en goede wat er al is. Ook in jou schuilt een Soulful Rebel.

Ready to Rebel?

21 GRAM, THAT’S ALL

Lenneke & Susanne

lennekesusanne